top of page

Huizen zuiveren van ongewenste energieën, neutraliseren geopatische belasting

Maakt u weleens rare dingen mee in uw woning, zoals het flikkeren van lampen, aan- en uitgaan van de tv, kou terwijl de verwarming aanstaat, nare lucht?

Grote kans dat er een ongewenste energie in uw huis aanwezig is. Dit kan een energie van één of meerdere overleden personen (entiteiten), emoties of energie van bepaalde voorwerpen zijn.

 

Sommige volwassenen, maar vooral kleine kinderen zijn hier supergevoelig voor, zij kunnen deze energieën soms waarnemen met alle gevolgen van dien. Hierdoor zijn zij vaker moe, kunnen niet slapen, huilen en zelfs in grote paniek schreeuwen als zij naar bed moeten. Zij staan vaak 'open' voor deze energie en zien zelfs de overledenen die nog aan het huis gebonden zijn.

 

Hoelang duurt het reinigen?

Ik ben ongeveer anderhalf à 2 uur bezig. Het reinigen kan vaak ook op afstand. Salie werkt helaas niet, ik werk met andere methoden. Het reinigen doe ik niet alleen, maar samen met een collega.

 

Ook aardstralen en wateraders (geopatische belasting) kunnen een onaangenaam gevoel veroorzaken, alsmede diverse klachten veroorzaken:

 

- slecht slapen, of ondanks goed slapen toch heel vermoeid zijn

- moe

- onrustig

- ziek

 

Als u tijdens vakanties of ergens anders wel goed slaapt en beter uitgerust wakker wordt is dat hèt bewijs dat wateraders de oorzaak zijn van uw klachten. 

Zie ook mijn speciale website over dit onderwerp:   

 

 

 

Neutraliseren van aardstralen en wateraders (geopatische belasting)

Aan de hand van de plattegrond van uw huis of gebouw kijk ik of er inderdaad wateraders/aardstralen aanwezig zijn en neutraliseer ik deze. Dit kan ook op afstand.

Wateraders zijn onderaardse rivieren die diep binnen in de aarde stromen. Zij verstoren ons energieveld.

Aardstralen zijn magnetische stoorvelden in de aarde. Ook zij verstoren ons energieveld. 

Als een aardstraal en een waterader elkaar kruisen, dan betekent dit een dubbele verstoring die zeer slecht is voor onze gezondheid.

NB: Het reinigen en neutraliseren worden NIET vergoed door de ziektenkosten-verzekeraars!!

 

bottom of page